Tømrerarbejde

Læs mere her

Alle former for tømrerarbejde

Hos DK Totalbyg A/S udfører vi alle former for tømrerarbejde af allerhøjeste kvalitet, og har mange års erfaring inden for alt lige fra udskiftning af tag, døre/vinder til montering af facade elementer, stålplader, sandwichelementer. Vi kan fremhæve vores store erfaring med Paroc sandwichelementer. Vi har vores eget Paroc moltageteam, der har alle de nødvendige hjælpemidler til at udføre effektiv og hurtig montage af Paroc´s sandwichelementer. Vores erfarende tømrere stiller gerne deres ekspertise og knowhow til rådighed indenfor Paroc, og montere også gerne elementer for andre i tæt samarbejde med Paroc. Hos DK Totalbyg A/S er det vigtigt, at kunderne får samme gode oplevelse ved alle vores tømrer, og vi ansætter derfor kun de dygtigste inden for branchen. Vi sørger ligeledes for at efteruddanne vores tømrer, så de altid er forberedte på de nyeste teknologier og byggematerialer på markedet. Vi rådgiver dig løbende, så du med ro i sindet kan følge hele byggeprocessen, både før, under og efter forløbet.

Kontakt os direkte

Tømrer i Midt- og Østjylland

DK Totalbyg A/S har base i Silkeborg, og har mulighed for at udføre tømrerarbejde i hele Midt- og Østjylland. Vi laver tømrerarbejde i Aarhus, Silkeborg, Herning og alle nærliggende områder. Vi har tømrere med sans for deltaljen, og vi udfører vores arbejde med præcision, grundighed og kvalitet, så du får et tilfredsstillende og holdbart resultat. Én ting er at lave et godt stykke tømrerarbejde, du kan være glad for nu og her, og noget andet er at lave langtidsholdbarer løsninger. Vi udfører altid vores arbejde, så du ikke blot er tilfreds nu, men også får et resultat, du er glad for langt ud i fremtiden. Med kvalitetsdygtige materialer og de bedste fagfolk, kan vi sikre dig, at du får glæde af vores arbejde mange år fremover. Vores tømrere er specialister indenfor alle slags tømrerarbejde, så mangler du en tømrer i Aarhus, Silkeborg eller andet steds i Midt- og Østjylland, så kontakt os hos DK Totalbyg. Vi står altid klar med vores ekspertise indenfor professionelt tømrerarbejde, og netop derfor kan vi lave løsninger, der er tilpasset dig og dine specifikke behov.

Professionelle og personlige løsninger

Vi tilbyder altid professionelle og personlige løsninger, som er tilpasset dig og dine behov. Vi er omhyggelige inden for materialevalg, og gør kun brug af de mest hensigtsmæssige materialer, som sikrer, at du får glæde af byggeriet mange år frem. Vi bygger både fra bunden og laver bygningsrenovering.
Hos DK Totalbyg A/S er vi yderst ambitiøse, og gør vores for at opnå den kortest mulige byggetid. Selvom vi er effektive, går vi naturligvis ikke på kompromis med kvaliteten af vores tømrerarbejde. Vi lægger en ære i alle arbejdsopgaver, og gør os umage for at leve op til dine forventninger omkring veludført tømrerarbejde fra start til slut.

Har du brug for et uforpligtende tilbud? Ring og hør mere

Hvis du allerede nu går og drømmer om ny garage, nyt tag, udskiftning af glaspartier eller noget helt andet, er du meget velkommen til at tage kontakt til os og snakke med vores dygtige tømmermester. Det kan være en rigtig god idé at kontakte os inden opstart af nybyggeri eller ombygning, så vi sikrer den mest hensigtsmæssige løsning helt fra begyndelsen. Har du oplevet skader hjælper vi også med reparationer og forsikringsskader. Takket være mange års erfaring inden for branchen, er vi gode til at rådgive og give en indikation af prisleje m.m. som kan hjælpe dig med at sætte projektet lidt i perspektiv.
Du er velkommen til at kontakte os på:

Tlf.: 86 80 45 55
Mail: Info@dktotalbyg.dk