Reparations og forsikringsskader

Læs mere her

Når uheldet er ude, står DK Totalbyg A/S klar til at hjælpe

Står du i den uheldige situation, at du har haft indbrud, været udsat for råd og svamp i træværket, stormskade efter orkan, vandskade eller oversvømmelse i kælderen?

Hos DK Totalbyg A/S står vi altid klar til at hjælpe med dine forsikringsskader. I samarbejde med kunden besigtiger vi problemet, og får efterfølgende udarbejdet en rapport til kundens forsikringsselskab, hvori der fremgår en plan for reparation og pris.

Kontakt os direkte

Reparation af skader

DK Totalbyg A/S har mange års erfaring inden for reparation af skader og bygningsrenovering, og kan tilbyde assistance inden for de fleste byggeområder. Såfremt du har en forespørgsel vedrørende reparation af skader eller lignende, er du altid velkommen til at tage en uforpligtende snak med os.

Kunden i fokus

Vores fornemmeste opgave er at leve op til alle krav, du stiller som kunde. Vi sætter en dyd i at overholde alle indgåede aftaler ”En aftale er en aftale”. Vi kommer til det aftalte tidspunkt, og arbejder til den aftalte pris uden uforudsete udgifter og lignede. Alle vores medarbejdere er specialiserede inden for forskellige arbejdsopgaver, og leverer altid kvalitetsarbejde, som de også selv er tilfredse med.

DK Totalbyg A/S har base i Silkeborg, og arbejder til dagligt i byer som Viborg, Aarhus Herning, Randers, Horsens rundt omkring i det Midt- og Østjyske. Såfremt du har spørgsmål vedrørende reparation af skader, forsikringsskader eller lignende, er du altid meget velkommen til at skrive en mail eller ringe til vores kontor.

Du er velkommen til at kontakte os på:

Tlf.: 86 80 45 55
Mail: Info@dktotalbyg.dk