Reparations og forsikringsskader

Læs mere her

Når uheldet er ude, står DK Totalbyg A/S klar til at hjælpe

Hos DK Totalbyg A/S hjælper vi ofte kunder, som skal have udbedret forsikringsskader eller lavet andre reparationer som følge af uheldige omstændigheder. Har du eksempelvis haft vandskade, et voldsomt indbrud eller noget helt tredje, vil det i de fleste tilfælde være dit forsikringsselskab, som skal betale udbedringen af skaden. DK Totalbyg A/S har mange års erfaring med at samarbejde med Danmarks forskellige forsikringsselskaber vedrørende forsikringsskader, og vælger du os, er du dermed garanteret et entrepenør- og byggefirma, der har helt styr på, hvordan kontakten med forsikringsselskabet skal forløbe. 

Kontakt os direkte

Reparationer – hvad kan du få hjælp til?

Langt de fleste husejere har på et eller andet tidspunkt oplevet, at deres hus har haft brug for reparation. Især ved lidt ældre huse og bygninger kan der fra tid til anden opstå fejl og mangler, som gør, at man hurtigst muligt får brug for hjælp fra en entreprenør eller et byggefirma. Mange af disse skader falder dog heldigvis under forsikringen. Forsikringsskader på dit hus kan være skader såsom indbrud, råd og svamp i huset, vandskade, stormskade eller oversvømmelse i kælderen.

Hos DK Totalbyg A/S tilbyder vi hurtigt og effektivt at afgive et tilbud på udbedringen af samtlige typer af forsikringsskader. Som så meget andet vil skadernes omfang kun blive større, jo længere tid du venter med reparation, og derfor anbefaler vi altid, at du kontakter os, så snart du opdager skaden. 

Hvem kontakter min forsikring?

Har dit hus fået betydelige forsikringsskader, som skal repareres, er det som udgangspunkt dit eget ansvar at kontakte forsikringen. Dette kan du med fordel gøre så hurtigt som muligt, da skadesudbedringen i de fleste tilfælde kun bliver dyrere med tiden.

Vælger du at lade DK Totalbyg A/S stå for reparationerne på dit hus, vil du dog undervejs i byggeprocessen kunne stole på, at vi har styr på de væsentlige ting i forhold til kontakt og indberetning til dit forsikringsselskab. Hos DK Totalbyg A/S starter vi altid med at besigtige skaden og dens omfang, hvorefter vi udarbejder en grundig rapport til dit forsikringsselskab. I denne rapport vil der blandt andet fremgå en plan for reparationen såvel som den endelige pris på dette. På den måde får forsikringsselskabet hurtigt nogle konkrete tal at forholde sig til, således at de hurtigst muligt kan give grønt lys til, at du må påbegynde reparationen af dit hus.

Kontakt DK Totalbyg A/S, og hør mere

DK Totalbyg A/S har mange års erfaring inden for reparation af skader og bygningsrenovering, og kan tilbyde assistance inden for de fleste byggeområder. Såfremt du har en forespørgsel vedrørende reparation af skader eller lignende, er du altid velkommen til at tage en uforpligtende snak med os.

Kunden i fokus

Vores fornemmeste opgave er at leve op til alle krav, du stiller som kunde. Vi sætter en dyd i at overholde alle indgåede aftaler ”En aftale er en aftale”. Vi kommer til det aftalte tidspunkt, og arbejder til den aftalte pris uden uforudsete udgifter og lignede. Alle vores medarbejdere er specialiserede inden for forskellige arbejdsopgaver, og leverer altid kvalitetsarbejde, som de også selv er tilfredse med.

DK Totalbyg A/S har base i Silkeborg, og arbejder til dagligt i byer som Viborg, Aarhus Herning, Randers, Horsens rundt omkring i det Midt- og Østjyske. Såfremt du har spørgsmål vedrørende reparation af skader, forsikringsskader eller lignende, er du altid meget velkommen til at skrive en mail eller ringe til vores kontor.

Du er velkommen til at kontakte os på:

Tlf.: 86 80 45 55
Mail: Info@dktotalbyg.dk