Den lange fortælling

Om os

Et lokalt orienteret entreprenør- og byggefirma

DK totalbyg Kvalitet og effektiv service til fast tid og pris

Vi er et lokalt orienteret entreprenør- og byggefirma, der har den nødvendige ekspertise og kapacitet til at løse alle former for såvel store som små byggeopgaver. Samtidig lægger vi også vægt på at yde hurtig og effektiv service i forbindelse med mindre arbejder og reparationer.
Uanset opgavens omfang, garanterer vi for kvalitetsarbejde leveret til fast tid og pris. Vi kender kundernes krav til kvalitet, og vi samarbejder kun med de bedste lokale underleverandører: VVS-firmaer, elektrikere, murere.

Desuden har vi et godt og tæt samarbejde med lokale ingeniør- og arkitektfirmaer.
DK Totalbyg arbejde fleksibelt og er altid klar til at stille know-how til rådighed for bygherren, der kan være sikker på at få den vejledning, der er behov for og klar besked om alle detaljer. Når ordren er givet, kan bygherren være tryg ved, at opgaven løses professionelt, og der kommer ingen store efterregninger, fordi prisen lægges fast fra starten.

DK Totalbyg råder over det rette grej

Det er gennemgående for DK Totalbyg, at vi har det rette grej til at løse opgaverne. Vi har for længst indset at det betaler sig at bruge materiel af høj kvalitet. 

Hos DK Totalbyg råder vi over en veltrimmet maskinpark, der kan løse de fleste opgaver, stor som små, som også står til disposition for udlejning med føre

flere forskellige maskiner på linje
Afspil video

25 års erfaring

Der ud over har vi vognmandskørsel, hvor vi kan tilbyde udlejning og tømning af container, samt levering af sand, sten og grus.

Vores maskinpark er bestående af

Randegraver, Gravemaskiner, Gummiged, Teleskoplifter, Traktorer, Lastbil, Servicebiler, Skurvogne, samt nødvendig småmateriely

Vi varetager højtskalerede projekter

blå scania lastbil med last
3 gule maskiner