Kloakarbejde

Læs mere her

Autoriseret kloakmester

-Din lokale samarbejdspartner
DK Totalbyg A/S har mange års erfaring inden for kloakarbejde, tv-inspektion og montering & service af rottespærer. Det er vigtigt at du altid får professionel vejledning og hjælp, når du har brug for en autoriseret kloakmester. Derfor efteruddanner vi alle vores ansatte, så de altid er indforståede med de nyeste teknologier inden for branchen. Vores ansatte er ikke blot gode til at udføre arbejdsopgaven, men er samtidigt gode til at vejlede og rådgive dig løbende, så du kan følge med fra start til slut. Såfremt det ønskes, kan vi løbende sørge for at vedligeholde din kloak, så du undgår de mange problemer som ellers kan opstå. Hvis uheldet allerede har været ude, står vi klar til at hjælpe akut.

Kontakt os direkte

Vi kan det hele!

Hos DK totalbyg kan vi det hele. Vi varetager alsidige opgaver indenfor kloakarbejde, uanset størrelsen. Vi udfører store såvel som små opgaver, og om din opgave er simpel eller mere avanceret og omfattende, har vi de redskaber og den ekspertise der skal til, for at kunne klare opgaven. Vi har fokus på kvaliteten af det arbejde vi udfører, så vi altid kan levere et tilfredsstillende og langtidsholdbart resultat.

Vi udfører blandt andet

  • Nyanlæg af kloak
  • Udbyggelse af eksisteren kloak
  • Kloakseparering
  • Montering af rottespærrer
  • Reparationer
  • TV-inspektion

… og meget mere!

Vi laver kloakarbejde i Aarhus, Silkeborg, Herning og omegnen. Vores kloakmester opererer altså i hele Midt- og Østjylland, så har du brug for at få udført kloakarbejde i området, står vi altid klar til at hjælpe. Med vores kloakmester får du den nødvendige hjælp du har brug for – fra start til slut. Vi rådgiver og vejleder altid vores kunder, så vi sammen kan finde frem til hvilken løsning, der passer bedst til den enkelte kunde. Vi ser os ikke tilfredse med blot at levere et tilfredsstillende resultat. Netop derfor gør vi en dyd ud af at levere et forløb, hvor samarbejde, kvalitetsdygtigt håndværk og personlig service alt sammen falder i hak. Vi er først tilfredse, når du er tilfreds!

Skræddersyede løsninger der dækker dine behov

Hos DK Totalbyg A/S tilbyder vi professionelle og skræddersyede løsninger, som passer til dine behov. Vi gør kun brug af godkendte materialer, så du undgår problemer med dit kloaksystem. Vi har på det sidste oplevet kraftige regnskyl, hvor kloakkerne kommer på overarbejde. Det kan i værste fald resultere i oversvømmelser. Derfor kan det være en god idé at tage kontakt til DK Totalbyg A/S i god tid, så du undgår sådanne problemer. Vi giver os tid til at undersøge dit kloaksystem, og finder den mest hensigtsmæssige løsning vurderet ud fra forskellige grundlag. Skulle det ske at uheldet er ude, og kloakken er gået i stykker, hjælper vores kloakmester også med reparation og forsikringsskader.

Hos DK Totalbyg A/S er vi ambitiøse, og arbejder på højtryk, for at kunne komme dig til akut undsætning og løse dit problem hurtigst muligt.
Vi lægger en ære i alle arbejdsopgaver, og gør os umage for at leve op til dine forventninger omkring kompetent udførelse af kloakopgaver som tv-inspektion, montering & service af rottespærer og meget mere.

Ring og hør mere

DK Totalbyg A/S ligger i Silkeborg, og vi har udført betonarbejde de fleste steder i Midt- og Østjylland. Du er altid velkommen til at kontakte os, såfremt du ønsker at høre mere omkring hvad vi tilbyder. Du er velkommen til at kontakte os på:

Tlf.: 86 80 45 55
Mail: Info@dktotalbyg.dk