Halbyggeri

Læs mere her

Halbyggeri

DK Total byg tilbyder halbyggeri i alle størrelser!

Vi har hos DK Total byg mange års erfaring med byggerier i store størrelser. Vi står derfor klar, når du har brug for at få opført din hal.

Vi har tæt samarbejde med ingeniør- og arkitektfirmaer og har de bedste lokale underleverandører til dit halbyggeri. Vi har opført flere haller og har derfor kendskab til de nødvendige overvejelser, man bør gøre sig, når sådan et byggeri påbegyndes. Haller er ikke alene idrætshaller, men dækker også over eksempelvis industri-, lager- og maskinhaller. Det er altså underordnet om dit halbyggeri er til erhvervs-, industri-, eller foreningsbrug. Vores faglighed og udførsel er yderst professionelt, som sikrer dig det bedst mulige forløb og resultat. Kommunikationen mellem dig og os er afgørende for oplevelsen af samarbejdet. Derfor er det også vigtigt for os, at du deler dine ønsker for bygningen. Så kan vores erfaring og faglighed få lov til at spille ind, så halbyggeriet kan gå gnidningsfrit.

Byggeri af idrætshaller

Skal din forening, institution, skole eller kommune have ny idrætshal? Så er DK Totalbyg det fornuftige valg af byggepartner. Vi har stor erfaring med byggeri af idrætshaller, og vi garanterer derfor, at I bliver tilfredse med jeres idrætshal.

Byggeri af idrætshaller er store projekter. Derfor bør man også grundigt overveje, hvordan man får mest muligt for sine penge, uanset om midlerne kommer fra forening, indsamlinger eller bevillinger. Hos DK Totalbyg er vi topkvalificerede til at udføre opgaver ved byggeri af idrætshaller. Ikke alene har vi mange års erfaring med denne størrelse byggeri. Vi har desuden også jeres drømme og ambitioner for øje. I ved bedst, hvilke ønsker og krav hallen skal kunne opfylde efter opførslen, mens vi har ekspertisen til de bedste løsninger.

Hos DK Totalbyg kan vi være med fra første streg på skitsen, til sidste maskineri er kørt fra pladsen. Et byggeri af idrætshaller er byggeri i stor skala. Derfor er der flere krav og tidsfrister, der skal overholdes i forbindelse med opførslen. Vi er jeres ekspert i alt dette. Vores opgave er at imødekomme jeres ønsker indenfor den aftale tid og naturligvis til en rimelig pris.

Brug vores erfaring til at få det rigtige projekt

Som med alle byggeprojekter, vil prisen naturligvis afhænge af projektets størrelse. Men når der er tale om byggeri af idrætshaller, vil der ofte på forhånd være et budget, der skal overholdes. Vores råd til jer er derfor: Brug vores erfaring til at få det rigtige projekt. Når I kontakter DK Totalbyg, kan vi få en snak om jeres budget og mulighederne for at udnytte midlerne bedst muligt. Det er nemlig afgørende ved denne slags byggeri, at vi på forhånd har lavet en byggeplan, der er realistisk, og som udnytter midlerne til det yderste. På den måde sikrer vi en effektiv udførsel af opgaven, samtidig med, at midlerne bliver brugt på projektet og ikke spild-arbejde.

Ønsker I at opføre en eller flere idrætshaller, er I velkomne til at kontakte DK Totalbyg til et uforpligtende møde. Her kan vi få en snak om jeres ambitioner for byggeriet og mulighederne for realisering af disse ambitioner. Herefter kan vi sætte rammerne, så I ved, hvilken tidsramme der er for projektet, og hvad hele herligheden kommer til at koste. Har I på forhånd et begrænset budget, ser vi sammen nærmere på mulighederne for at forene drømme og budget.

Vores mange års erfaring er jeres garanti for et godt stykke arbejde. Vi ved, hvad det kræver at opføre en eller flere idrætshaller, og I kan derfor regne med, at byggeriet står færdigt til det aftalte tidspunkt uden pludselige ekstra regninger. Jeres ambitioner og visioner bliver definerende for opførslen af jeres idrætshal. Mens vores ekspertise og erfaring er vejen til virkeliggørelsen af de ambitioner og visioner. 

Halbyggeri priser

Hos DK Total byg holder vi ord. Det betyder også, at du kun kommer til at betale den pris, vi har aftalt fra halbyggeriets begyndelse. Afhængig af størrelse, kan prisen på halbyggeri naturligvis variere. Derfor er den bedste måde at få en pris på ved at ringe til os. Så kan vi få en snak, om hvad priserne på vores tidligere opførte haller har været, og hvordan dit halbyggeri ligger i forhold til det. Denne samtale er ganske uforpligtende. Ønsker du en mere præcis pris på halbyggeriet, kan vi lave en nærmere aftale, hvor vi bestemmer den endelige pris.

Som nævnt lever vi op til det, vi lover. Derfor kan du også regne med, at den pris, du skriver under på, er den, du kommer til at betale. Der bliver ingen efterregninger eller ubehagelige overraskelser. I stedet leverer vi gode priser, professionelt arbejde og tidsrammer, der overholdes.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores tilbud inden for halbyggeri, eller er der andet, vi kan hjælpe med? Så er du mere end velkommen til at kontakte DK Totalbyg A/S allerede i dag via formularen her på siden eller direkte på telefon 86 80 45 55.

Kontakt os direkte