Halbyggeri

Læs mere her

Halbyggeri

DK Total byg tilbyder halbyggeri i alle størrelser!

Vi har hos DK Total byg mange års erfaring med byggerier i store størrelser. Vi står derfor klar, når du har brug for at få opført din hal.

Vi har tæt samarbejde med ingeniør- og arkitektfirmaer og har de bedste lokale underleverandører til dit halbyggeri. Vi har opført flere haller og har derfor kendskab til de nødvendige overvejelser, man bør gøre sig, når sådan et byggeri påbegyndes. Haller er ikke alene idrætshaller, men dækker også over eksempelvis industri-, lager- og maskinhaller. Det er altså underordnet om dit halbyggeri er til erhvervs-, industri-, eller foreningsbrug. Vores faglighed og udførsel er yderst professionelt, som sikrer dig det bedst mulige forløb og resultat. Kommunikationen mellem dig og os er afgørende for oplevelsen af samarbejdet. Derfor er det også vigtigt for os, at du deler dine ønsker for bygningen. Så kan vores erfaring og faglighed få lov til at spille ind, så halbyggeriet kan gå gnidningsfrit.

Idrætshal byggeri

Når man ønsker en idrætshal opført, er det altid en fordel at få den lavet af nogle, som har erfaring med netop denne type byggeri. Den erfaring har vi. På den måde vil du undgå en masse spildte arbejdstimer, da vi i DK Total byg kender processen i et idrætshalsbyggeri. Du kan derfor forvente, at vi lever op til de aftaler, vi har lavet angående tid og pris. Idrætshallen står altså færdig efter aftalen, og opgaven vil være løst professionelt og tilfredsstillende. Der vil derfor heller ikke være nogle efterregninger, da vi holder ord i forhold til den pris, der fastlægges for byggeriet af idrætshallen fra start.

Halbyggeri priser

Hos DK Total byg holder vi ord. Det betyder også, at du kun kommer til at betale den pris, vi har aftalt fra halbyggeriets begyndelse. Afhængig af størrelse, kan prisen på halbyggeri naturligvis variere. Derfor er den bedste måde at få en pris på ved at ringe til os. Så kan vi få en snak, om hvad priserne på vores tidligere opførte haller har været, og hvordan dit halbyggeri ligger i forhold til det. Denne samtale er ganske uforpligtende. Ønsker du en mere præcis pris på halbyggeriet, kan vi lave en nærmere aftale, hvor vi bestemmer den endelige pris.

Som nævnt lever vi op til det, vi lover. Derfor kan du også regne med, at den pris, du skriver under på, er den, du kommer til at betale. Der bliver ingen efterregninger eller ubehagelige overraskelser. I stedet leverer vi gode priser, professionelt arbejde og tidsrammer, der overholdes.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores tilbud inden for halbyggeri, eller er der andet, vi kan hjælpe med? Så er du mere end velkommen til at kontakte DK Totalbyg A/S allerede i dag via formularen her på siden eller direkte på telefon 86 80 45 55.

Kontakt os direkte