Erhvervsbyggeri

Læs mere her

Hos DK Totalbyg A/S har vi kapacitet til at tage os af alle former for entreprenør- samt byggeopgaver – store som små. Derfor kan vi naturligvis også hjælpe vores kunder med opførelsen eller renoveringen af erhvervsbyggeri. Vi har mange års erfaring med erhvervsbyggeri og har i samarbejde med vores kunder opført alt lige fra sportshaller og lagerhaller til kontorer og værksteder. Vælger du at indgå i et samarbejde med DK Totalbyg A/S omkring din nye erhvervsbygning, vil du blive mødt at et professionelt og imødekommende hold, som står klar til at hjælpe dig med at realisere dine byggedrømme.

Erhvervsbygninger – sætter rammen om noget større

Fælles for alle erhvervsbygninger er, at de skal kunne rumme lige netop den form for forretning, som bygningen fremover skal danne rammen om. Der er dermed også stor forskel på, hvilke elementer der er vigtige at inkludere i bygningen.

Hos DK Totalbyg A/S har vi gennem mange års erfaring oparbejdet en stor viden om mange forskellige typer af erhvervsbyggerier, og dermed har vi altså de bedste forudsætninger for at vejlede vores kunder, når det kommer til opførelsen af disse. Vores professionelle entreprenører står til rådighed for dig hele vejen igennem byggeprocessen, således at I sammen kan drøfte de forskellige muligheder og løsninger.

Byggeprojekt i Midtjylland – kontakt DK Totalbyg A/S

Når du skal have opført et erhvervsbyggeri, er det altid en god idé at tage kontakt til en lokal totalentreprenør med kendskab til området og mulighed for at handle hurtigt. DK Totalbyg A/S har hovedsæde i Silkeborg, og vi varetager dermed entreprenør- og byggeprojekter i hele Midtjylland. På grund af vores centrale lokation i det midtjyske, har vi gode muligheder for at komme vidt omkring, og vi varetager derfor byggeprojekter i både Aarhus, Randers, Silkeborg mm.

Ved ombygning af parcelhus vil vi naturligvis løbende rådføre os med kunden for at sikre, at resultatet bliver som ønsket. Selve byggearbejdet kan du dog trygt overlade til os, da vores hold af entreprenører og håndværkere vil tage sig af alt, lige fra det stærke fundament er sat, og indtil vores erfarne tømrere lægger sidste hånd på vinduer og tag. 

Kunden i fokus

Fordi vi er et totalentreprenørfirma, kan du som kunde være sikker på, at vi er med dig hele vejen fra start til slut i opførelsen af din nye erhvervsbygning. Vi er eksperter i totalentreprise med kunden i fokus, og vores team kan dermed varetage alt lige fra indhentning af myndighedsgodkendelser til anlæg af rørsystemerne i bygningen. Vælger du DK Totalbyg A/S, er du altså sikker på at ende op med et færdigt resultat, der er gennemført og kvalitetssikret.

Er du ikke helt sikker på, hvilket resultat du egentlig drømmer om i forbindelse med din renovering, er dette dog intet problem. Vores professionelle entreprenører vil tage et kig på din bygning og komme med forskellige forslag til, hvordan ombygningen kan udføres. Sammen vil vi finde den rette løsning for netop din bolig eller virksomhed. Se alle vores tidligere reference indenfor erhvervsbyggeri.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores tilbud inden for erhvervsbyggeri, eller er der andet, vi kan hjælpe med? Så er du mere end velkommen til at kontakte DK Totalbyg A/S allerede i dag via formularen her på siden eller direkte på telefon 86 80 45 55.

Kontakt os direkte