Erhvervs og Industribyggeri

Læs mere her

Totalentreprenør

Som totalentreprenør er vi eksperter på mange forskellige områder inden for erhvervsbyggeri. Vi tager udgangspunkt i effektiv projektstyring, og leverer erhvervsbyggeri af allerhøjeste kvalitet. Hos DK Totalbyg A/S tror vi på, at vi opnår det bedste resultat i samarbejde med kunden. Vi betragter os derfor selv som en uundværlig sparringspartner, som er med i alle byggeriets faser – lige fra de første skitser over det fremtidige erhvervsbyggeri, myndighedsbehandling og til byggeriet står placeret solidt.
Selve betegnelsen erhvervsbyggeri er i sig selv mange ting. Hos DK Totalbyg A/S har vi erfaring med industribyggeri, produktion og administration såvel som byggeri til det offentlige, herunder børnehaver, idrætshaller mm. Uanset byggeopgavens omfang står vi klar med innovative og kreative løsningsforslag, som sikrer jer den helt rigtige løsning. Vi har erfaring med byggerier helt fra bunden, hvad end der er tale om betonarbejdet i fundamentet eller tømrerarbejdet. Kort fortalt så dækker vi fra kælder til kvist. 

Kontakt os direkte

Byg erhvervsbyggeri og industribyggeri med DK Totalbyg

Som totalentreprenør bygger vi alle former for erhvervs- og industribygninger. Vi bygger lagerhaller, bilhuse, værksteder, kontorer – you name it. Uanset hvilket byggeri du skal have bygget, står vi klar til at hjælpe dig. Har du helt specifikke krav til mere komplekse byggerier, udfører vi også specialbyggerier til alle formål. Vi sætter en ære i at vores opgaver udføres som kvalitetsarbejde. Når der skal bygges erhvervsbygninger ved vi, at det er en stor investering der lægges. Det samme gør sig gældende ved industribygninger. Derfor er det vigtigt at investeringen kan tjene sig hjem gennem optimering og effektivitet, og at hele processen omkring erhvervs- og industribyggeriet udføres gnidningsløst fra start. Vi sikrer et effektivt stykke arbejde, hvor største fokus altid ligger på at tilfredsstille vores kunder. Med et godt samarbejde mellem vores entreprenører og vores kunder, finder vi sammen den løsning, der passer bedst til det pågældende projekt, hvad end der er tale om erhvervsbyggeri eller industribyggeri.

Din samarbejdspartner gennem alle byggeriets faser

Som totalentreprenør er vi med dig gennem alle byggeriets faser. Med vores store erfaring og know-how på området er vi eksperter i at udfører komplet totalentreprise med kunden i fokus. I tæt samarbejde med kunden starter vi helt fra bunden, hvor vi klare alle startopgaver, myndighedsgodkendelser mm., til hvordan processen skal forløbe sig og det færdige resultat skal stå. Vi kender vigtigheden ved alle aspekter af processen, og vi arbejder selv med alt lige fra anlægsarbejdet til kloakarbejdet.

Hos DK Totalbyg tilbyder vi også 3D visualisering af byggeprojekter. 3D visualisering er en effektiv måde at fremvise projekter på, da det giver en bredere forståelse af byggeriet. Ofte giver en 3D gengivelse et bedre billede af rummeligheden og funktionaliteten, end en traditionel flad 2d tegning gør. Med 3D visualisering er det muligt at fremvise byggeriet fra forskellige vinkler, hvilket giver et meget præcist billede af hvordan det færdige resultat vil fremstå. Vi tegner og projekterer, og udfører 3D visualisering in-house. Vi tegner selv myndigheds- og byggetegninger for egne projekter. 

Overblik og struktur over projektet

Vi har hele tiden overblikket over hele projektet, og vi styrer både arkitekter, ingeniører samt alle andre der må være en del af byggeprojektet. Vi har kontakt til alle, der har noget med byggeriet at gøre, og vi sørger ligeledes for at alt bliver klar til den endelige aflevering. Totalentreprise hos DK Totalbyg er til dig, der ønsker professionel arbejdskraft, optimale arbejdsgange og tilfredsstillende resultater.

Kvalitet og service er i centrum

Vores mange års erfaring inden for branchen er med til at sikre et slutresultat som begge parter kan være tilfredse med. Vi har hjulpet en lang række kunder i Silkeborg, Viborg, Aarhus, Randers, Horsens rundt omkring i det Midt- og Østjyske, og står klar med personlige løsningsforlag, som sikrer industribyggeri af bedste kvalitet. Vi har lavet mange former for byggerier og udført utallige specialbyggerier gennem tiden. Hvad end I endnu ikke har startet selve processen, eller om I allerede er i gang med tegninger m.m., står vi altid klar til en uforpligtende snak.

Ring og hør mere

DK Totalbyg A/S ligger i Silkeborg, hvilket gør at vi kan imødekomme langt de fleste arbejdsopgaver i Midt- og Østjylland. Du er altid velkommen til at kontakte os, såfremt du ønsker at høre mere omkring hvad vi tilbyder. Du er velkommen til at kontakte os på:

Tlf.: 86 80 45 55
Mail: Info@dktotalbyg.dk