Diverse Specialbyggerier

Læs mere her

Undgå fejlkommunikation med totalentreprise

Hos DK Totalbyg A/S har vi igennem mange år beskæftiget os med totalentreprise af alle former for byggeopgaver, blandt andet inden for erhvervs- og industribyggeri. Dette betyder ligeledes at vi udført utallige specialbyggerier for erhverv, offentlig og private. Når man bygger mere komplekse specialbyggerier, er det vigtigt at de forskellige afdelinger kommunikerer sammen. Derfor er det en fordel at gøre brug af en kompetent virksomhed, som beskæftiger sig med totalentreprise, da du undgår de mange mellemled og fejlkommunikation der kan opstå i et byggeprojekt.

Vi tilbyder personlig rådgivning og er med dig under hele byggeprojektet. Vi har et tæt samarbejde med vores leverandører, som sikrer at vi altid ligger inde med de bedste materialer på markedet. Hvis du har brug for en professionel sparringspartner, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi finder en personlig løsning, som passer præcis til dit næste byggeprojekt.

Kontakt os direkte

Specialbyggerier uden fejl og misforståelser

Når du overlader de mange arbejdsopgaver til et og samme virksomhed, undgår du samtidigt de mange misforståelser der kan være, på kryds af tværs af mange forskellige entreprenørvirksomheder. Vi har mange års erfaring med specialbyggerier, og har overskud og kompetencer til at imødekomme dine ønsker, lige meget hvor abstrakte de end kan lyde. Vi kan ligeledes komme med personlige forslag og professionelle løsninger, som gør dine byggedrømme mulige.

Har du brug for et uforpligtende tilbud? Ring og hør mere

DK Totalbyg A/S har placeret i Silkeborg, og arbejder i det meste af Midt- og Østjylland – heriblandt byer som Viborg, Aarhus, Randers, Horsens og omegn.

Såfremt du har spørgsmål vedrørende specialbyggerier, er du altid meget velkommen til at skrive en mail eller ringe til vores kontor.

Du er velkommen til at kontakte os på:

Tlf.: 86 80 45 55
Mail: Info@dktotalbyg.dk