Diverse Specialbyggerier

Læs mere her

Byggeprojekt - specialbyggerier

Hos DK Totalbyg har vi mange års erfaring med totalentreprise indenfor alle former for byggeopgaver. Vi har blandt andet været inde over erhvervs- og industribyggeri, vi har derved udført utallige opgaver for offentlig og privat. Vi har derfor en masse professionel viden, som kan gøres brug i vores samarbejde. Vi tilbyder personlig rådgivning og tæt samarbejde gennem hele processen.
Vi har samtidig også et tæt samarbejde med vores leverandører, hvilke sikre at vi altid ligger inde med de bedste materialer. Vi er et bygge firma, med yderst kompetente medarbejdere og et total entreprenør team. vi står fra alt fra start til slut, hvor samarbejdet og dialogen er i centrum for at opnå det bedst mulige resultat.

Når du overlader alle dine opgaver til os, undgår du de mange misforståelser der kan opstå, ved at have flere entreprenørvirksomheder involveret, her skal opgaverne ikke til at kommunikeres på kryds og tværs, og vi sikre derfor byggerier uden fejl og misforståelser. Når du skal beskæftige dig med specialbyggerier, vil det være oplagt at forholde sig og gøre brug af en komplet virksomhed. Vi beskæftiger os derfor med totalentreprise hos DK Totalbyg, så der ikke opstår fejlkommunikation, som resulterer i det bedst mulige resultat.

Hvis du har brug for et entreprenørfirma med meget erfaring, som sparringspartner, så kontakt os i dag, så finder vi en løsning, som passer til dig og dit næste byggeprojekt. Vi har mange års erfaring på markedet, hvilke resulterer at vi har et team med overskud og kompetencer til at imødekomme dine behov. Vi vil gennem hele processen samarbejde tæt og vi kan ligeledes komme med forslag og professionelle løsninger, så der opnås dine byggedrømme.

Kontakt os direkte

Entreprisen – hvordan foregår det.

Der findes forskellige former for entreprise og vi har her hos DK Totalbyg valgt at fokusere vores ekspertise på totalentreprise. Dette gør vi for at skabe det bedst mulige resultat for kunden. Vi står for både planlægningen og udførelsen af projektet. Vi står som sagt for projektet fra start til slut. Det eneste du skal stå for, er at skrive under på kontrakten, så skal vi nok stå for resten af ansvaret. Vi står således for alle dele i projektet.

Når du vælger at gå i gang med et større byggeprojekt, tilbyder vi vejledning og en udarbejdet handlingsplan. Vi snakker sammen i starten af projektet for at skabe en projektplan, så du kan følge med igennem hele processen. Vi vil gennem arbejdet opdatere dig omkring information, så hvis der skulle opstå problemer eller utilfredsheder, så kan vi hurtigt lave om på det.

Hvis du vælger DK totalbyg som entreprenørfirma, kan du lægge alle dine bekymringer fra dig og smide ansvaret over på vores skulder. Vi vil stå for den indledende planlægning af dit bygge projekt, i samarbejde med jer. Derefter står vi også for den efterfølgende udførelse af projektet. Vores førsteprioritet igennem projektet er at lytte til dine behov og fremvise dem visuelt igennem vores udførelse af byggeriet.

Har du brug for et uforpligtende tilbud? Ring og hør mere

DK Totalbyg A/S er placeret i Silkeborg, og arbejder i det meste af Midt- og Østjylland – heriblandt byer som Viborg, Aarhus, Randers, Horsens og omegn.

Såfremt du har spørgsmål vedrørende specialbyggerier, er du altid meget velkommen til at skrive en mail eller ringe til vores kontor.

Du er velkommen til at kontakte os på:

Tlf.: 86 80 45 55
Mail: Info@dktotalbyg.dk