Bygningsrenovering

Læs mere her

Ombygning af din bolig eller virksomhed

Hos DK Totalbyg har vi mange års erfaring med ombygning og totalrenovering af ældre huse og bygninger. Trænger dit hus eller din virksomhed til en kærlig hånd, kan du derfor roligt kontakte os. Hos DK Totalbyg har vi specialiseret os i at tilbyde totalentreprise, og vælger du os, kan du dermed være sikker på, at din ombygning er i gode hænder fra start til slut.

Bygningsrenovering – giv din bolig nyt liv

Gennem vores mange år i branchen har vi renoveret utallige private hjem. Vi oplever, at vores kunder, efter ombygning af deres hus, står med fornemmelsen af at have fået en helt ny bolig. Vores dygtige hold af håndværkere kommer hele vejen rundt om byggeriet og sørger for, at renoveringsarbejdet er gennemført og kvalitetspræget.

Ved ombygning af parcelhus vil vi naturligvis løbende rådføre os med kunden for at sikre, at resultatet bliver som ønsket. Selve byggearbejdet kan du dog trygt overlade til os, da vores hold af entreprenører og håndværkere vil tage sig af alt, lige fra det stærke fundament er sat, og indtil vores erfarne tømrere lægger sidste hånd på vinduer og tag. 

Hos DK Totalbyg er kunden i fokus

Uanset hvilken form for bygningsrenovering vi udfører, så er vi klar over, at den først er vellykket, når kunden er 100% tilfreds. Derfor går vi meget op i at bruge vores kunder som sparringspartnere gennem hele processen, og at bruge kundernes ønsker og idéer som rettesnor for projektet.

Er du ikke helt sikker på, hvilket resultat du egentlig drømmer om i forbindelse med din renovering, er dette dog intet problem. Vores professionelle entreprenører vil tage et kig på din bygning og komme med forskellige forslag til, hvordan ombygningen kan udføres. Sammen vil vi finde den rette løsning for netop din bolig eller virksomhed.

Kontakt os direkte

Kvalitetsarbejde som gør en forskel

Hos DK Totalbyg A/S har vi en målsætning om at levere totalentreprise af allerhøjeste kvalitet. Det er vigtigt, at vi leverer et stykke arbejde som alle vores mange kunder er tilfredse med. Vores mange års erfaring inden for totalentreprise i Silkeborg og omegn har lært os, at vores kunder har forskellige behov og præferencer. Vi gør os derfor umage for at være omstillingsparate, kvalitetsbevidste og imødekommende, for at imødekomme vores kunders behov og ønsker. Vi gør hvad vi kan for at du er tryg med din bygningsrenovering fra start til slut. Vores erfarne tømrer kan skifte tag, vinduer og andet tømrerarbejde, som er nødvendigt for renoveringen.

Kontakt os og hør mere

DK Totalbyg A/S ligger i Silkeborg og udfører totalentreprise i Viborg, Aarhus Herning, Randers, Horsens rundt omkring i det Midt- og Østjyske. Du er altid velkommen til at kontakte os, såfremt du ønsker at høre mere omkring hvad vi tilbyder. Du er velkommen til at kontakte os på:

Tlf.: 86 80 45 55
Mail: Info@dktotalbyg.dk