Bygningsrenovering

Læs mere her

Bygningsrenovering kan være en god idé

Det kan i mange tilfælde være en rigtig god idé at overveje en bygningsrenovering, såfremt dele af byggeriet er slidt ned, forældet eller lignende. En bygningsrenovering er ikke blot med til at sikre en højere salgsværdi, men kan ligeledes øge livskvaliteten for dem som færdes i byggeriet.

DK Totalbyg A/S tilbyder bygningsrenovering af ældre ejendomme i Midt- og Østjylland. Vi er totalleverandør med egne håndværkere inden for mange forskellige arbejdsområder. Vi er en professionel og erfaren sparringspartner, som yder fleksibel, effektiv og kvalitetsbevidst renoveringsarbejde. Vi står for hele processen, og rådgiver dig løbende, så du trykt kan følge med på sidelinjen – både før, under og efter bygningsprocessen har fundet sted. 

Kontakt os direkte

Kvalitetsarbejde som gør en forskel

Hos DK Totalbyg A/S har vi en målsætning om at levere totalentreprise af allerhøjeste kvalitet. Det er vigtigt, at vi leverer et stykke arbejde som alle vores mange kunder er tilfredse med. Vores mange års erfaring inden for totalentreprise i Silkeborg og omegn har lært os, at vores kunder har forskellige behov og præferencer. Vi gør os derfor umage for at være omstillingsparate, kvalitetsbevidste og imødekommende, for at imødekomme vores kunders behov og ønsker. Vi gør hvad vi kan for at du er tryg med din bygningsrenovering fra start til slut. Vores erfarene tømre kan skifte tag, vinduer og andet tømerarbejde, som er nødvendigt for renoveringen.

Ring og hør mere

DK Totalbyg A/S ligger i Silkeborg og udfører totalentreprise i Viborg, Aarhus Herning, Randers, Horsens rundt omkring i det Midt- og Østjyske. Du er altid velkommen til at kontakte os, såfremt du ønsker at høre mere omkring hvad vi tilbyder. Du er velkommen til at kontakte os på:

Tlf.: 86 80 45 55
Mail: Info@dktotalbyg.dk