Betonarbejde

Læs mere her

Fundamentet for dit byggeprojekt

Hos DK Totalbyg A/S har vi stor erfaring inden for betonarbejde til mange forskellige henseender. Beton er fundamentet for ethvert byggeprojekt, og det er derfor vigtigt, at betonarbejdet bliver gjort rigtigt i første forsøg. Vi udfører alle typer betonopgaver for erhverv/ industri, offentlig, landbrug samt for private, og har bred erfaring indenfor betongulve af flydebeton, fundamenter og in sito beton. Vi gør os altid umage uanset opgavens størrelse, og kan takket være vores mange års erfaring inden for branchen garantere, at vi leverer betonarbejde i allerhøjeste kvalitet, til en pris som er til at betale sig fra. Vi sørger samtidig for professionel vejledning i forbindelse med arbejdsopgaver, og holder dig opdateret før, under og efter betonarbejdet.

Kontakt os direkte

Vi leverer det betonarbejde du behøver

Har du brug for en løsning til dit betonarbejde, klare vi hos DK Totalbyg stort set alle former indenfor området. Vi løser både store såvel som små opgaver, så hvad end du skal ha´ støbt et fundament, udført terrænudjævning eller anlagt en mindre terrasse, kan vi klare det. Ingen opgaver er for store og ingen er for små. Vores mange års erfaring indenfor området gør os åbne overfor alle slags opgaver, så du altid kan få løst din opgave til perfektion. Vi bestræber os på, i samarbejde med vores kunder, at finde den rette løsning til de enkelte projekter. Bruger du os, er dit betonarbejde altid i sikre hænder. Vi er kvalitetsbevidste og går meget op i altid at udføre et tilfredsstilende stykke betonarbejde. Vi kender vigtigheden i at arbejdet bliver gjort korrekt fra start, så konstruktionen er bærende, og arbejdet bliver lavet ud fra de rette normer. Vi tager udgangspunkt i kundens ønsker, behov og økonomi, så vores kunder altid finder 100 % tryghed i det arbejde vi laver.

Er opgaven meget omfattende, har du mere specifikke krav til betonarbejdet eller skal du have bygget et mere komplekst byggeri udføre vi også specialbyggerier, med fokus på kundens specifikke ønsker og behov.

Flydebeton – et godt alternativ

Et godt alternativ til traditionel beton er flydebeton. Flydebeton kan med fordel anvendes ved støbning af gulve, da støbningen her er mindre arbejdskrævende end ved brug af traditionel beton. Flydebeton er selvkomprimerende, og derfor er en let bearbejdning af overfladen nok til at sikre komprimering og afretning af selve betonen.

Ønsker vores kunder at vi gør brug af flydebeton, vil vi altid vurdere den enkelte opgave, og finde frem til en fælles løsning alle ser sig tilfredse med. Vi rådgiver og vejleder altid vores kunder, så der aldrig hersker tvivl om hvordan tingene bliver lavet, og hvordan det valgte materiale påvirker det færdige resultat.

Flydebeton er produktmæssigt en smule mere omkostningstungt end almindeligt beton, så prisen på flydebeton vil derfor være højere. Dog er flydebeton betydeligt hurtigere at lægge, hvilket forkorter den samlede arbejdsproces, som giver besparelser ved den samlede pris på flydebeton.

Kvalitet og service er i fokus

Hos DK Totalbyg A/S har vi mange års erfaring med betonarbejde med både vægge, gulve, trapper mm., in situ beton og flydebeton. Vi har hjulpet en lang række kunder i Silkeborg, Viborg, Aarhus, Randers, Horsens og rundt omkring i det midt- og østjyske, og står altid parat med kreative idéer og personlige løsningsforslag, så du sikrer dig det bedste resultat til den bedste pris. Såfremt du har gjort dig nogle tanker på forhånd omkring udførelsen af betonarbejde, eller har spørgsmål vedrørende pris eller lignende, står vi altid klar til at tage en snak, så du kan få realiseret dit næste byggeprojekt.

Ring og hør mere

DK Totalbyg A/S ligger i Silkeborg, og vi har udført betonarbejde de fleste steder i Midt- og Østjylland. Er du interesseret i det, eller et specialbyggeri, er du altid velkommen til at kontakte os, såfremt du ønsker at høre mere omkring hvad vi tilbyder. Du er velkommen til at kontakte os på:

Tlf.: 86 80 45 55
Mail: Info@dktotalbyg.dk