Anlægsarbejde

Læs mere her

Vi står altid klar

Hos DK Totalbyg A/S tilbyder vi anlægsarbejde med udgangspunkt i byer som Silkeborg, Viborg, Herning, Randers og Horsens.
Vi står altid klar såfremt din belægning skal have en opfriskning eller vedligeholdes.

Som totalleverandør råder vi over en lang række kompetente håndværkere, som er specialiserede inden for forskellige arbejdsområder. Virksomhedens størrelse gør det muligt at tilbyde effektiv og fleksibel arbejdskraft. Vi er den ideelle sparingspartner, som står klar til at hjælpe og rådgive, så du trygt kan overlade dit bygge og anlægsarbejde til os.

Kontakt os direkte

Professionelt anlægsarbejde til forskellige projekter

Hos DK Totalbyg arbejder professionelt med anlægsarbejde i forbindelse med hovedentreprise og totalentreprise. Gennem tæt dialog med vores kunder kigger vi nærmere på dine muligheder, så du får opfyldt dine ønsker og behov. Vi lægger dig gerne et forudgående besøg, så vi sammen finder den helt rigtige løsning til dig. I forbindelse med vores arbejde med både hovedentreprise og totalentreprise udfører vi anlægsarbejde ved industribyggeri, hvori vi udfører forskellige former for belægningsarbejde, som fuldender projektet. Hos DK Totalbyg står vi for det hele, og vi kan derfor varetage store og krævende opgaver indenfor bygge og anlægsarbejde, som skaber det perfekte finish til byggeriet. Med en bred viden indenfor området og mange års erfaring med anlægsarbejde kan vi ligeledes give professionel rådgivning til dit byggeprojekt.

Vi finder den perfekte løsning sammen med dig

Når det kommer til bygge og anlægsarbejde, er der rigtig mange ting at tage stilling til. Det kan være svært at vide hvilke belægninger der opfylder kravene til din opgave, hvordan elementer bør anlægges for at skabe mest plads mm. Hos DK totalbyg står vi altid klar til at hjælpe og rådgive. Vi vurderer den enkelte opgave, og i samarbejde med vores kunder finder vi frem til den løsning, der vil give dig det helt perfekte resultat. Vores mangeårige erfaring indenfor bygge og anlægsarbejde gør at vi kan rådgive dig godt på vej. Med en kreativ tankegang finder vi frem til de metoder og det materiale, der skaber præcis det design du ønsker på den mest optimale og effektive måde. Med anlægsarbejde ind over vores hoved- og totalentreprise opgaver skaber vi fuldendende resultater, du kan være 100 % tilfredse med.

DK Totalbyg A/S - Håndværksmæssig kvalitet og overskud

Anlægsarbejde er en vigtig del af byggeprocessen, vi benytter os af det når vi laver erhvervs og industribyggeri, og med mange års erfaring i branchen er der overskud og kompetencer til at levere personlig rådgivning og en skræddersyet løsning i særklasse.

Vi har et bredt erfaringsgrundlag inden for stort set alle arbejdsopgaver, og holder os opdaterede omkring materialevalg som lever op til alle myndighedskrav.
Vi lover ikke mere end hvad vi kan holde, og udarbejder derfor realistiske tilbud på det aftalte anlægsarbejde inden vi går i gang.

Det behøver ikke at koste en formue at få foretaget et godt stykke anlægsarbejde. Vi udarbejder et tilbud, og kan med fordel kombinere det med andre byggeopgaver, så du ikke ender med at betale for meget.

Ring og hør mere

DK Totalbyg A/S ligger i Silkeborg og udfører totalentreprise i det meste af Midtjylland. Du er altid velkommen til at kontakte os, såfremt du ønsker at høre mere omkring hvad vi tilbyder. Med vores store ekspertise på området kan vi guide og rådgive indenfor alt anlægsarbejde. Vi leverer altid tilfredsstillende resultater, og vores arbejde er ikke færdiggjort før både du og vi ser os 100 % tilfredse med det anlægsarbejde der er udført. Kontakt os allerede i dag – sammen finder vi en løsning der passer perfekt til dig Du er velkommen til at kontakte os på:

Tlf.: 86 80 45 55
Mail: Info@dktotalbyg.dk