Anlægsarbejde

Læs mere her

Vi står altid klar

Hos DK Totalbyg A/S tilbyder vi anlægsarbejde med udgangspunkt i byer som Silkeborg, Viborg, Herning, Randers og Horsens.
Vi står altid klar såfremt din belægning skal have en opfriskning eller vedligeholdes.

Som totalleverandør råder vi over en lang række kompetente håndværkere, som er specialiserede inden for forskellige arbejdsområder. Virksomhedens størrelse gør det muligt at tilbyde effektiv og fleksibel arbejdskraft. Vi er den ideelle sparingspartner, som står klar til at hjælpe og rådgive, så du trygt kan overlade arbejdsopgaverne til os.

Kontakt os direkte

DK Totalbyg A/S - Håndværksmæssig kvalitet og overskud

Anlægsarbejde er en vigtig del af byggeprocessen, vi benytter os af det når vi laver erhvervs og industribyggeri, og med mange års erfaring i branchen er der overskud og kompetencer til at levere personlig rådgivning og en skræddersyet løsning i særklasse.

Vi har et bredt erfaringsgrundlag inden for stort set alle arbejdsopgaver, og holder os opdaterede omkring materialevalg som lever op til alle myndighedskrav.
Vi lover ikke mere end hvad vi kan holde, og udarbejder derfor realistiske tilbud på det aftalte anlægsarbejde inden vi går i gang.

Det behøver ikke at koste en formue at få foretaget et godt stykke anlægsarbejde. Vi udarbejder et tilbud, og kan med fordel kombinere det med andre byggeopgaver, så du ikke ender med at betale for meget.

Ring og hør mere

DK Totalbyg A/S ligger i Silkeborg og udfører totalentreprise i det meste af Midtjylland. Du er altid velkommen til at kontakte os, såfremt du ønsker at høre mere omkring hvad vi tilbyder. Du er velkommen til at kontakte os på:

Tlf.: 86 80 45 55
Mail: Info@dktotalbyg.dk