Tømrerarbejde

Læs mere her

Alle former for tømrerarbejde

Hos DK Totalbyg A/S udfører vi alle former for tømrerarbejde af allerhøjeste kvalitet, og har mange års erfaring inden for alt lige fra udskiftning af tag, døre/vinder til montering af facade elementer, stålplader, sandwichelementer. Vi kan fremhæve vores store erfaring med Paroc sandwichelementer. Vi har vores eget Paroc moltageteam der har alle de nødvendige hjælpemidler til at udføre effektiv og hurtig montage af Paroc´s sandwichelementer. Vi stiller gerne vores ekspertise og knowhow til rådighed indenfor Paroc, og montere også gerne elementer for andre i tæt samarbejde med Paroc. Hos DK Totalbyg A/S er det vigtigt, at kunderne får samme gode oplevelse ved alle vores tømrer, og vi ansætter derfor kun de dygtigste inden for branchen. Vi sørger ligeledes for at efteruddanne vores tømrer, så de altid er forberedte på de nyeste teknologier og byggematerialer på markedet. Vi rådgiver dig løbende, så du med ro i sindet kan følge hele byggeprocessen, både før, under og efter forløbet.

Kontakt os direkte

Professionelle og personlige løsninger

Vi tilbyder altid professionelle og personlige løsninger, som er tilpasset dig og dine behov. Vi er omhyggelige inden for materialevalg, og gør kun brug af de mest hensigtsmæssige materialer, som sikrer, at du får glæde af byggeriet mange år frem.
Hos DK Totalbyg A/S er vi yderst ambitiøse, og gør vores for at opnå den kortest mulige byggetid. Selvom vi er effektive, går vi naturligvis ikke på kompromis med kvaliteten af vores tømrerarbejde. Vi lægger en ære i alle arbejdsopgaver, og gør os umage for at leve op til dine forventninger omkring veludført tømrerarbejde fra start til slut.

Har du brug for et uforpligtende tilbud? Ring og hør mere

DK Totalbyg A/S har base i Silkeborg, og har mulighed for at udføre tømerarbejde i hele Midt- og Østjylland. Hvis du allerede nu går og drømmer om ny garage, nyt tag, udskiftning af glaspartier eller noget helt andet, er du meget velkommen til at tage kontakt til os. Det kan være en rigtig god idé at kontakte os inden opstart af nybyggeri eller ombygning, så vi sikrer den mest hensigtsmæssige løsning helt fra begyndelsen. Takket være mange års erfaring inden for branchen, er vi gode til at rådgive og give en indikation af prisleje m.m. som kan hjælpe dig med at sætte projektet lidt i perspektiv.
Du er velkommen til at kontakte os på:

Tlf.: 86 80 45 55
Mail: Info@dktotalbyg.dk