Kloakarbejde

Læs mere her

Autoriseret kloakmester

-Din lokale samarbejdspartner
DK Totalbyg A/S har mange års erfaring inden for kloakarbejde, tv-inspektion og montering & service af rottespærer. Det er vigtigt at du altid får professionel vejledning og hjælp, når du har brug for en autoriseret kloakmester. Derfor efteruddanner vi alle vores ansatte, så de altid er indforståede med de nyeste teknologier inden for branchen. Vores ansatte er ikke blot gode til at udføre arbejdsopgaven, men er samtidigt gode til at vejlede og rådgive dig løbende, så du kan følge med fra start til slut. Såfremt det ønskes, kan vi løbende sørge for at vedligeholde din kloak, så du undgår de mange problemer som ellers kan opstå. Hvis uheldet allerede har været ude, står vi klar til at hjælpe akut.

Kontakt os direkte

Skræddersyede løsninger der dækker dine behov

Hos DK Totalbyg A/S tilbyder vi professionelle og skræddersyede løsninger, som passer til dine behov. Vi gør kun brug af godkendte materialer, så du undgår problemer med dit kloaksystem. Vi har på det sidste oplevet kraftige regnskyl, hvor kloakkerne kommer på overarbejde. Det kan i værste fald resultere i oversvømmelser. Derfor kan det være en god idé at tage kontakt til DK Totalbyg A/S i god tid, så du undgår sådanne problemer. Vi giver os tid til at undersøge dit kloaksystem, og finder den mest hensigtsmæssige løsning vurderet ud fra forskellige grundlag.

Hos DK Totalbyg A/S er vi ambitiøse, og arbejder på højtryk, for at kunne komme dig til akut undsætning og løse dit problem hurtigst muligt.
Vi lægger en ære i alle arbejdsopgaver, og gør os umage for at leve op til dine forventninger omkring kompetent udførelse af kloakopgaver som tv-inspektion, montering & service af rottespærer og meget mere.

Ring og hør mere

DK Totalbyg A/S ligger i Silkeborg, og vi har udført betonarbejde de fleste steder i Midt- og Østjylland. Du er altid velkommen til at kontakte os, såfremt du ønsker at høre mere omkring hvad vi tilbyder. Du er velkommen til at kontakte os på:

Tlf.: 86 80 45 55
Mail: Info@dktotalbyg.dk