Erhvervs og Industribyggeri

Læs mere her

Totalentreprenør

Som totalentreprenør er vi eksperter på mange forskellige områder inden for erhvervsbyggeri. Vi tager udgangspunkt i effektiv projektstyring, og leverer erhvervsbyggeri af allerhøjeste kvalitet. Hos DK Totalbyg A/S tror vi på, at vi opnår det bedste resultat i samarbejde med kunden. Vi betragter os derfor selv som en uundværlig sparringspartner, som er med i alle byggeriets faser – lige fra de første skitser over det fremtidige erhvervsbyggeri, myndighedsbehandling og til byggeriet står placeret solidt.
Selve betegnelsen erhvervsbyggeri er i sig selv mange ting. Hos DK Totalbyg A/S har vi erfaring med industribyggeri, produktion og administration såvel som byggeri til dagligvarebutikker. Uanset byggeopgavens omfang står vi klar med innovative og kreative løsningsforslag, som sikrer jer den helt rigtige løsning.

Kontakt os direkte

Kvalitet og service er i centrum

Vores mange års erfaring inden for branchen er med til at sikre et slutresultat som begge parter kan være tilfredse med. Vi har hjulpet en lang række kunder i Silkeborg, Viborg, Aarhus, Randers, Horsens rundt omkring i det Midt- og Østjyske, og står klar med personlige løsningsforlag, som sikrer industribyggeri af bedste kvalitet. Hvad end I endnu ikke har startet selve processen, eller om I allerede er i gang med tegninger m.m., står vi altid klar til en uforpligtende snak.

Ring og hør mere

DK Totalbyg A/S ligger i Silkeborg, hvilket gør at vi kan imødekomme langt de fleste arbejdsopgaver i Midt- og Østjylland. Du er altid velkommen til at kontakte os, såfremt du ønsker at høre mere omkring hvad vi tilbyder. Du er velkommen til at kontakte os på:

Tlf.: 86 80 45 55
Mail: Info@dktotalbyg.dk