Betonarbejde

Læs mere her

Fundamentet for dit byggeprojekt

Hos DK Totalbyg A/S har vi stor erfaring inden for betonarbejde til mange forskellige henseender. Beton er fundamentet for ethvert byggeprojekt, og det er derfor vigtigt, at arbejdet bliver gjort rigtigt i første forsøg. Vi udfører alle typer betonopgaver for erhverv/ industri, offentlig, landbrug samt for private, og har bred erfaring indenfor betongulve af flydebeton, fundamenter og in sito beton. Vi gør os altid umage uanset opgavens størrelse, og kan takket være vores mange års erfaring inden for branchen garantere, at vi leverer betonarbejde i allerhøjeste kvalitet, til en pris som er til at betale sig fra. Vi sørger samtidig for professionel vejledning i forbindelse med arbejdsopgaver, og holder dig opdateret før, under og efter betonarbejdet.

Kontakt os direkte

Kvalitet og service er i fokus

Hos DK Totalbyg A/S har vi mange års erfaring med betonarbejde med både vægge, gulve, trapper mm., in situ beton og flydebeton. Vi har hjulpet en lang række kunder i Silkeborg, Viborg, Aarhus, Randers, Horsens og rundt omkring i det midt- og østjyske, og står altid parat med kreative idéer og personlige løsningsforslag, så du sikrer dig det bedste resultat til den bedste pris. Såfremt du har gjort dig nogle tanker på forhånd omkring udførelsen af betonarbejde, eller har spørgsmål vedrørende pris eller lignende, står vi altid klar til at tage en snak, så du kan få realiseret dit næste byggeprojekt.

Ring og hør mere

DK Totalbyg A/S ligger i Silkeborg, og vi har udført betonarbejde de fleste steder i Midt- og Østjylland. Du er altid velkommen til at kontakte os, såfremt du ønsker at høre mere omkring hvad vi tilbyder. Du er velkommen til at kontakte os på:

Tlf.: 86 80 45 55
Mail: Info@dktotalbyg.dk